Rezultati nogometaša i rukometaša

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine odigrali su posljednju prvenstvenu utakmicu. Na gostovanju u Ivanić-Gradu, u moslavačkom derbiju, izgubili su od momčadi Ivanića sa 24:22 te su na kraju prvenstva sa 33 boda zauzeli 6. mjesto na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Ovogodišnji prvak je momčad Bjelovara koja se plasirala u Premijer ligu. U novoj natjecateljskoj sezoni uprava Moslavine najavila je borbu za vrh tablice i povratak u Premijer ligu.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Sisku te u županijskom derbiju izgubili od Segeste rezultatom 3:2. Segesta se bori za plasman u 3. hrvatsku nogometnu ligu, a Moslavina za ostanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte. Na gradskom stadionu u Kutini uspješni su bili pioniri Moslavine koji su u kategoriji mlađih i starijih pionira u dvije utakmice pobijedili Inter iz Zaprešića sa 3:0.
Odigrana su i redovna prvenstvena kola u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi Vatrogasac iz Husaina gostovao je u Novskoj i s Libertasom odigrao 1:1. Neriješeno, 1:1, bilo je i u Osekovu gdje je Dinamo igrao protiv TŠK 1932 iz Topolovca. Moslavac iz Popovače je gostovao u Glini i pobijedio Banovca sa 2:3. Voloder je poražen na domaćem terenu sa 0:2 od Sloge iz Jazavice koja je i dalje na čelu tablice. U Velikoj Ludini Sokol je izgubio od Topuskog sa 2:3.
U Drugoj županijskoj ligi Lokomotiva je u Kutini sa 6:1 bila bolja od Češkog Sela iz Petrinje. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad sa 7:1 porazio Podove iz Dvora, a u Repušnici je Mladost sa 5:1 pobijedila Metalca iz Međurića. Mladost iz Repušnice je i dalje vodeća na tablici.
U Trećoj županijskoj ligi u Kutini je Matija Gubec sa 13:0 porazio Strijelca iz Banove Jaruge te i dalje drži prvo mjesto. U Ilovi je Garić sa 1:2 izgubio d Šartovca. Brinjani su porazili Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 3:2. U Jamaricama su Dinamo i Naftaplin odigrali neriješeno, 3:3. I u Krču je utakmica između Dinama i Moslavine iz Donje Gračenice završila neriješeno, 2:2. (I.G.)