Sportski vikend 6. i 7. travnja

Ovog vikenda igraju se prvenstvene utakmice u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 6. travnja, dočekuju momčad Preloga. Moslavina je trenutno na 4. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine u subotu dočekuju u Kutini Vrapče iz Zagreba, vodeću momčad na tablici 4. hrvatske nogometne lige Središte. Utakmici će na Gradskom stadionu u Kutini prethoditi utakmice mlađih i starijih pionira protiv vršnjaka iz Karlovca.
Nastavlja se i proljetni dio prvenstva u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U subotu, 6. travnja, u Prvoj županijskoj ligi sastaju se u Velikoj Ludini Sokol i TŠK 1932 iz Topolovca i u Glini Banovac i Vatrogasac iz Husaina. U nedjelju, 7. travanja, igraju u Osekovu Dinamo i Libertas iz Novske, u Voloderu Voloder i BSK iz Budaševa te u Starom Grabovcu Sloga iz Jazavice i Moslavac iz Popovače.
U Drugoj županijskoj ligi u subotu u Repušnici igraju Mladost i Sunjski iz Sunjske Grede, a u nedjelju u Kutini Lokomotiva i Una Mladost iz Hrvatske Dubice, u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Croatia iz Stare Subocke te u Međuriću Metalac i Sokol iz Rajića.
U Trećoj županijskoj ligi u subotu u Donjoj Gračenici igraju Moslavina i Šartovac, a u nedjelju Brinjani i Matija Gubec, u Jamaricama Dinamo i Sloga iz Potoka, u Krču Dinamo i Strijelac iz Banove Jaruge te u Strušcu Naftaplin i Ekonomik iz Donje Vlahiničke. Sve nogometne utakmice počinju u 16 sati. (I.G.)