I vi sa tribina, svi ste Moslavina!

RK Moslavina u srijedu, 3 travnja pred domaćom publikom u Sportskom centru igrat će utakmicu ¼ finala KUP-a Hrvatske sa RK Dubrava iz Zagreba, vodećom ekipom Premijer lige Hrvatskog rukometnog saveza.
Uprava kluba poziva sve navijače RK Moslavina i građane Kutine da dođu podržati svoj rukometni klub u ovoj utakmici koja bi RK Moslavini okupila odlazak na finale KUP-a Hrvatske u Poreč.

Boris Gutrung, direktor RK Moslavina na konferenciji za novinare izrazio je optimizam uoči utakmice baš zbog pozitivne atmosfere među navijačima i građanima i zbog dobre igre i rezultata ekipe RK Moslavina u posljednjim prvenstvenim utakmicama 1. Hrvatske rukometne lige sjever.

Boris Gutrung, direktor RK Moslavina

Za navijače i građane u srijedu od 16 sati kod Sportskog centra bit će otvoren Navijački korner, a u poluvremenu četvrtfinalne utakmice nastupit će plesna skupina M-18.

Goran Bobić, trener prve ekipe RK Moslavina najavio je kako će ekipa dati sve od sebe te je izrazito zadovoljan zalaganjem igrača i zajedništvom kojeg dijele.

Goran Bobić, trener RK Moslavina Kutina
Domagoj, Pleše, igrač RK Moslavina Kutina

S trenerom se slaže i Domagoj Pleše, igrač RK Moslavine te je pozvao navijače i građane na zajedništvo u srijedu, jer podrška sa tribina je 8. igrač.

Domagoj Pleše, igrač RK Moslavina Kutina
Mijo Šepak, predsjednik RK Moslavina Kutina

Plasman u četvrtfinale Kupa je rezultat reorganizacije kluba, dobro rada i zalaganja trenera i igrača. Potvrda je to da smo na dobrom putu u ostvarenju našeg dvogodišnjeg plana na kraju kojeg očekujemo plasman RK Moslavina u prvu Premijer ligu HRS-a, rekao je Mijo Šepak, predsjednik RK Moslavina.

Mijo Šepak, predsjednik RK Moslavina Kutina

RK Moslavina priključuje se prikupljanju pomoći za liječenje Mile Rončević te će se u srijedu u Sportskom centru prikupljati dobrovoljni prilozi od navijača i građana.

Ulaz na utakmicu RK Moslavina – RK Dubrava besplatan je. Članovi uprave kluba, trener i igrači na kraju su pozvali sve građane i navijače da dođu podržati RK Moslavina u srijedu u ovoj važnoj utakmici četvrtfinala KUP-a za novi uzlet kluba te su poručili „I vi sa tribina, svi smo Moslavina!“.