Smotra Zimske službe Grada Kutine

Zimska služba Grada Kutine od 15. studenog je u pripravnosti do 1. travnja i potpuno je spremna za održavanje 170 km cesta u nadležnsoti gradad te nogostpua i pješačkih zona. Izvijestio je Eduard Gelešić pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, građenje i zaštitu okoliša te je dodao da je posao zimske službe u Kutini povjeren tvrtci Slukom d.o.o.

Eduard Gelešić, pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, građenje i zaštitu okoliša

Osnovan je i Stožer koji će koordinirat rad zimske službe. Slukom d.o.o. opremljen je i ekipiran za zimsku službu i građani Kuktine mogu biti mirni, poručio je Saša Slukan, direktor Slukoma d.o.o.

Saša Slukan, direktor Slukomk d.o.o.

Na području Grada Kutine za čišćenje županijskih cesta odgovoran je ŽUC. Tamo gdje se spajaju županijske i gradske ceste čišćenje će biti koordinirano sa gradskom i županijskom zimskom službom, rekao je Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine.

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

Za zimsku službu u proračunu Grada Kutine osigurano je 100 tisuća eura. Spremna je i tzv. Mala zimska služba gradske tvrtke Komunalni servisi koja će poslove zimske službe obavljati na nogostupima u Kutini.