Poraz rukometaša, pobjeda nogometaša

Rukometaši kutinske Moslavine poraženi su na gostovanju u Osijeku od istoimene momčadi s 32:29. To je treći poraz Moslavine u nizu koja se trenutno s 5 bodova nalazi na 7. pretposljednjem mjestu tablice Paket24 Premijer rukometne lige, grupa A. Iduću nedjelju, 19. studenoga, s početkom od 17 sati Moslavina u Kutini dočekuje momčad Sesveta.
Moslavački nogometni derbi između kutinske Moslavine i Moslavca iz Popovače pripao je Kutinčanima uvjerljivim rezultatom 6:0. Od samog početka utakmice Moslavina je dominirala, a nekoliko izglednih šansi Popovčana obranio je domaći golman, Antonio Kovačić. Moslavina je povela golom Lea Ćosića nakon greške gostujućeg golmana. Golove su još postigli Dajčar 2, Lilovac, Batarelo i Cvrtila. S 29 bodova Moslavina je i dalje na 3. mjestu, a Moslavac je s 18 bodova na 9. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb, grupa B.
Idućeg vikenda igra se zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva. Moslavina gostuje u Stupniku kod istoimene momčadi, a Moslavac u Popovači dočekuje momčad Topuskog. (I. G.)