“Županijski prijevoz za sve” – mjesečna karta za samo 2 eura

Na sjednici Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije koja je proljetos održana u Sisku, vijećnici su prihvatili prijedlog za realizaciju projekta „Županijski prijevoz za sve“ o sufinanciranju karte za autobuse na linijama na području SMŽ.

Uz sufinanciranje Županije te gradova i općina, putnici u javnom autobusnom prijevozu mogu kupiti mjesečnu voznu kartu za samo 2 €. Na ovaj način će tijekom 2023. i 2024. godine svim stanovnicima SMŽ biti omogućeno neograničeno korištenje javnog cestovnog prijevoza na području Županije.

Iz Čazmatransa i Sisačko-moslavačke županije stoga građane, a posebice učenike srednjih škola,  podsjećaju, kako se za ostvarivanje ove pogodnosti moraju javiti na lokacije upravnih odjela Sisačko-moslavačke županije zbog iskaznice kojom ostvaruju prava na subvenciju.

Građani Kutine to čine na adresi Ljudevita Posavskog 27, Kutina, a građani Popovače i Velike Ludine na adresi Jelengradska 13, Popovača, u vremenu od 7.30 do 15.30 sati.

Sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu te će se nakon provjere podataka dobiti iskaznica o pravu na subvencionirani prijevoz po projektu „Županijski prijevoz za sve“ sa kojom se dolazi na prodajno mjesto prijevoznika i kupuje mjesečna karta po subvencioniranoj cijeni.