U poslovnoj zoni Kutina gradi se nova hala

 U poslovnoj zoni na području Grada Kutine gradi se nova hala. Kako bi preselio svoje poslovanje iz obiteljske kuće halu proširuje poduzetnik Antonio Ramljak.

 Vrijednost cijelog projekta je nešto manja od 14 milijuna kuna, a vrijednost građevinskih radova je oko 10 milijuna kuna. Veličina prostora koji je u izgradnji je oko 1700 kvadratnih metara te će poduzetnik proizvodnju i strojeve preseliti u novi prostor, a uz to bi proširio svoju djelatnost i na trgovinu u suradnji sa vlastitim dobavljačima.

 Trenutno je 32 zaposlenih u firmi, s tim da je tvrtka dobila dozvole za zapošljavanje za još 8 radnika. Ramljak najavljuje i proširenje broja zaposlenih ovisno o dinamici poslovanja koje obavljaju po cijeloj Hrvatskoj, a osim građevinskih, obavljaju i limarske i krovopokrivačke radove, izrađuju hale, postavljaju ravne krovove i vrše razne sanacije.

 U realizaciji ovog projekta surađivali su sa HABOR-om radi dizanja kredita, dok je Grad Kutina u spomenutom bio podrška u administrativnom i savjetodavnom smislu. „Drago mi je što se spomenuti projekt bliži kraju, što mladi poduzetnik suradnju sa Gradom Kutinom ocjenjuje pozitivnom te se nadam kako ćemo i dalje biti od pomoći“, zaključio je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić koji je sa suradnicima obišao poslovnu zonu. (izvor: fb gradonacelnik Zlatko Babić)