Sljedeći vikend priprema se “Avantura života”

Knjižnica i čitaonica Popovača u suradnji s Udrugom Moslavina po prvi puta organizira program „Avantura života- šatorijada na Moslavačkoj gori“.

Iako je prvotno ovaj tzv. Jelen kamp bio zamišljen za 15 polaznika u dobi od 14 do 18 godina, zbog velikog broja upita, organizatori su odlučili podignuti dobnu granicu na 21 godinu i povećamo broj sudionika na 20.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu pomoću suglasnosti koju će naći na facebook profilu Udruge Moslavina, Knjižnice i čitaonice Popovača i u samom prostoru knjižnice.

U program Avanture života uključeno je: spavanje pod zvijezdama tj. u šatoru, praktični tečaj poznavanja biljaka, lov na kristale, upoznavanje dvoraca Moslavačke gore, osnove preživljavanja u prirodi, zaštita Moslavačke gore te prijevoz, hrana i piće.

Okupljanje je predviđeno 29. srpnja u 16 h ispred trgovine Studenac u Popovači, a povratak je planiran 30. srpnja oko 14h. Ponijeti je potrebno prikladnu odjeću i obuću, vreću za spavanje, jastuk, šator (ukoliko ga imate), stvari za osobnu higijenu, ručnik, zdravstvenu iskaznicu i mali ruksak.