Sportski vikend

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Svetoj Nedjelji i od domaće momčadi Tigar izgubili sa 4:0. Bilo je to zadnje kolo u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi, Središte Zagreb, a Moslavina je sezonu završila s 55 bodova na 4. mjestu. Iduću utakmicu Moslavina igra u četvrtak, 8. lipnja, u 18 sati u Popovači na igralištu Moslavca. Riječ je o završnici KUP natjecanja za Sisačko-moslavačku županiju, a Moslavina brani lanjski naslov pobjednika.

          Zadnje prvenstveno kolo odigrali su i klubovi Prve županijske nogometne lige. Na Husainu su Vatrogasac i Banovac iz Gline odigrali neriješeno, 0:0. Neriješeno, 1:1, bilo je i u Gornjoj Jelenskoj između Jelengrada i Metalca iz Siska. U Velikoj Ludini Sokol je izgubio od Volodera s 2:4. Prvak je Moslavac iz Popovače sa 67 bodova koji je ovo kolo bio slobodan.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se pretposljednje kolo. Moslavina je u Donjoj Gračenici izgubila od Mladosti iz Repušnice s 1:2. Metalac je u Međuriću sa 4:2 pobijedio Lokomotivu iz Kutine i tako potvrdio naslov prvaka. U Donjoj Vlahiničkoj Ekomonik je s 2:0 bio bolji od Šartovca. U Potoku je Sloga s visokih 12:0 pobijedila Garić iz Ilove. Zadnje kolo odigrat će se idućeg vikenda.