Sportski rezultati

Nogometaši kutinske Moslavine jučer su gostovali u Mraclinu gdje su poraženi od istoimene momčadi s 2:1. Moslavina je i dalje s 52 boda na 4. mjestu 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Iduće subote, 27. svibnja, Moslavina u Kutini dočekuje momčad Gradići iz Velike Gorice.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači s visokih 6:0 porazio Metalac iz Siska te je s 61 bodom prvi na tablici. U Velikoj Ludini Sokol je s 4:2 bio bolji od Sunjskog iz Sunje. Sloga iz Jazavice je sa 7:2 porazila Voloder. Utakmice u Majuru između Radnika i Vatrogasca te u Galdovu između Frankopana i BSK odgođene su zbog poplavljenih terena.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Ekonomik je u Donjoj Vlahiničkoj porazio Moslavinu iz Donje Gračenice sa 6:0. Metalac je u Međuriću izgubio od Mladosti iz Repušnice s 0:2. Lokomotiva je u Kutini porazila gradskog rivala Matiju Gupca s 3:0. Šartovac i Strijelac iz Banove Jaruge odigrali su neriješeno 2:2 do je Sloga u Potoku izgubila od Naftaplina iz Strušca sa 3:4. Na tablici vodi Metala s 55 bodova.