Kickboxing klub – zlatni na Europskom kupu u Sarajevu

U Sarajevu je od 05.-07.05. održan euro kup u kickboxingu. Nastupilo je 14 zemalja s 500 natjecatelja u 639 startova. Kutinčani su se pokazali kao vrlo solidna ekipa i u takvoj međunarodnoj konkurenciji ostvarili jako dobar rezultat. „Ponovo je briljirao svjetski prvak u  PF Vanja Burmudžija koji se natjecao u kick lightu za juniore i vrlo glatko sa svojom brzinom i eksplozivnošću stigao do zlata kroz dvije pobjede. U kadetskoj konkurenciji Tena Kačmarček je u PF-37kg također kroz dvije pobjede stigla do prvog mjesta.

Najveće iznenađenje predstavlja uspjeh Renate Hoško, koja je u dvije discipline Grand prixa stigla do prvog mjesta. Osvojila je sigurnim pobjedama zlato u kick lightu i point fightingu u kategoriji mlađih kadeta -47kg. Srebro su osvojile još kadetkinje Leona Šamec +47kg, Gabriela Starčević – 47kg.
Za svoje brončane medalje dobro su se namučili kadeti u PF Borna Burmudžija -32kg, Goran Moconja +47kg, Ariela Marković -28kg.
Kvalifikacije do medalja nisu prošli Ivor Neralić, Lucija Čović, Ivan Križan i Patrik Šimunović. Ekipu je uspješno vodio trener Dalibor Burmudžija.