Privremeno zatvaranje dijela Kolodvorske ulice

Iz Grada Kutine obavještavaju građane da se zbog izvođenja radova izgradnje sustava javne odvodnje i sustava javne vodoopskrbe privremeno za sav promet zatvara dio Kolodvorske ulice u Kutini od križanja s ulicom Kralja Petra Krešimira IV do križanja s Tržnom ulicom u vremenskom razdoblju od 17.04.2023. – 01.06.2023. godine.

Promet zatvorenim dijelom ulice biti će omogućen za vozila hitnih službi, sve stanare zatvorenog dijela ulice i sve korisnike poslovnih subjekata koji rade na navedenom dijelu ulice.

Obavještavamo sve građane Grada Kutine da je zbog izvođenja radova izgradnje sustava javne odvodnje u dijelu ulice Kralja Petra Krešimira IV u Kutini od križanja s ulicom Andrije Hebranga do križanja s Kolodvorskom ulicom na snazi privremena regulacija prometa na način da će po jedna prometna traka biti otvorena za promet motornih vozila u svakom smjeru, dok se istovremeno zabranjuje zaustavljanje i parkiranje vozila u ulici Kralja Petra Krešimira IV od ulice Andrije Hebranga do ulice Kneza Trpimira jer će se tim prometnim trakama odvijati promet motornih vozila. (Slika u prilogu)

Mole se građani za oprez i poštivanje zabrane prometa.