Članovi AK Moslavine – uspješni u Zagrebu

U atletskoj dvorani u Zagrebu, u organizaciji AK Agram i AK Zagreb, ovaj vikend su održana dvoranska Pojedinačna prvenstva Hrvatske na kojima su uspješno nastupili članovi AK Moslavina .
U subotu je za kadete i kadetkinje nastupila Zara Veltruski i okitila se zlatnom medaljom u bacanju kugle(3kg).
U nedjelju je, prije početka natjecanja, Udruga hrvatskih atletskih trenera uručila treneru Ivanu Desiću priznanje za najboljeg trenera u kategoriji mlađih kadetkinja u 2022. godini. Dan su nastavili u revijalnom tonu, pogotovo u utrkama na 800m gdje kod mlađih kadetkinja imaju pet predstavnica i svih pet postižu svoje osobne rekorde.
Iva Mažar u iznimnoj hrabroj utrci, iako još dosta mlađa, osvaja brončanu medalju.
Ena Križanec plasirala se na 5. mjesto, Eni Mezak na 9. mjesto, Lena Petrefi na 10. mjesto, a Jana Vidović na 16. mjesto. Izuzetan je to uspjeh u godini kad atletika bilježi svoj procvat u masovnosti i rezulatatima u svim kategorijama, ponajviše zbog podizanja uvjeta rada posebice zagrebačkih klubova koji uživaju u blagodatima ove divne dvorane.
Na 800m kod kadeta David Oparić kiti se brončanim odličjem. Na 60m kod ml. kadetkinja Sara Kramarić je 18., Lina Filipović 34. i Nikol Lilovac 38.U skoku u dalj Sara Kramarić je 28., a Mia Beljan 38.Na 200m Mia Beljan bila je 31.U bacanju kugle(2kg) Nikol Lilovac osvaja 17. mjesto, a Iva Vujnović 22. mjesto. Bitno je istaknuti da su sve djevojčice u svim disciplinama ostvarile svoje do sada najbolje rezultate.