Županija raspisala Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora braniteljskim udrugama

Sisačko-moslavačka županija je objavila Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte i programe iz raspoloživih sredstava Proračuna Sisačkog-moslavačke županije, Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje za 2023.godinu.

Uvjeti, način i postupak dodjele financijskih potpora za projekte i programe propisani su važećim Pravilnikom o uvjetima, načinu i postupku dodjele financijskih potpora za projekte i programe iz raspoloživih sredstava županijskog Proračuna.

Predmet ovog Javnog natječaja je dodjela financijskih potpora za projekte i programe udruga proisteklih iz Domovinskog rata i II.Svjetskog rata za čiju su provedbu osigurana sredstva u županijskom Proračunu. Opći cilj ovog Javnog natječaja je osnažiti ovakve udruge te ih poduprijeti u jačanju kapaciteta rada ovakvih udruga.

Ovim Javnim natječajem za Udruge je osigurano nešto malo više od 53 tisuće eura. Najmanji iznos financijske potpore po projektu i programu iznosi 500 eura, a najveći iznos financijske potpore iznosi 11 tisuća eura.

Rok za dostavu prijedloga projekata i programa je 30 dana od dana objave Javnog natječaja, počevši od 4.siječnja ove godine. Prijave se podnose isključivo na adresu elektroničke pošte: javninatjecaj-udruge@smz.hr

Više o natječaju pročitajte na mrežnim stranicama Županije www.smz.hr.