Poziv za radionice PZ “Naš Lješnjak”

Poljoprivredna zadruga “Naš Lješnjak” održat će niz prezentacijskih predavanja s ciljem upoznavanje šire javnosti o svome osnutku, dosadašnjoj realizaciji, planovima i ciljevima te budućem poslovanju.

Okupljanje svih proizvođača lijeske, kao i održavanje predavanja i radionica potaknuto je činjenicom da je većina proizvođača lješnjaka samostalnim nastupom na tržištu, prethodne godine, ostvarila nezadovoljavajuće rezultate.

Vezano uz našu županiju, predavanje će biti održano u Kreativnom inkubatoru Sisak u ulici Stjepana i Antuna Radića 20, 21. siječnja u 15 sati.

Svi zainteresirani prijaviti se na radionicu mogu putem poveznice na https://forms.gle/mHWuCVTCRE7CDc849 u kojoj je potrebno, osim osobnih podataka, označiti željeni termin za sudjelovanje.

Svi zainteresirani će na predavanjima moći preuzeti potrebnu dokumentaciju i sve ostale nužne informacije za priključivanje Zadruzi.

Napomena: broj mjesta u svakoj dvorani je ograničen (do 50 mjesta), stoga je dolazak na predavanje potrebno potvrdite e-mailom (tomi@nasljesnjak.eu).