Najmlađi Kutinčani prvi ušli u novu godinu, na Dječjem dočeku


Turistička zajednica Grada Kutine pod pokroviteljstvom Grada Kutine organizirala je na Trgu dr. Franje Tuđmana ove godine dva dočeka, Dječju Novu godinu i večernji doček za odrasle.

Dječji doček Nove godine obuhvatio je kostimirane animatore i maskote, glazbu, igre i vatromet, a ove godine bilo je tu I novih sadržaja. Uz voditeljicu Mirelu Piršić djecu je zabavljao i popularni kutinski gejmer Neno Hadžihajdić ili PVT Mole.

Direktorica Turističke zajednice Ivana Grdić rekla je kako je Dječji doček Nove godine postala tradicija u Kutini koja okuplja sve više posjetitelja. ”Posljednjih nekoliko godina navikli smo djecu na Dječji doček Nove godine. Svake godine dolazi sve više djece, a tome je ove godine doprinijelo i posebno lijepo vrijeme. Drago nam je da i naši najmlađi ulaze u Novu godinu uz jednu takvu atmosferu, a koliko to djeci znači možete vidjeti”.
 Dječji doček ove je godine počeo glazbom i plesom plesne grupe M 18. Bilo je tu i mnoštvo šarenila, balona, šljokica, te ove godine i sportskih aktivnosti uz natjecanje u žongliranju. Novost ove godine je i sudjelovanje popularnog kutinskog gejmera PVT Molea Nene Hadžihajdića koji je zasigurno osvježio doček. “Meni je stvarno prekrasno vidjet ovako puno djece na Trgu. Htjeli smo van izvući i malo stariju djecu koja obično ostaju doma i u tome smo uspjeli, uz ostalo, i ovim turnirom u clash royalu”, rekao je PVT Mole.