Radmila Friš, volonterka godine Zaklade Sandra Stojić

Radmila Friš proglašena je volonterkom godine u Zakladi Sandra Stojić Kutina. Sad već tradicionalno, krajem godina Zaklada proglašava volontera godine.
“Zaklada ne bi mogla uspjeti u svojoj misiji bez volontera. Svima smo zahvalni na nesebičnoj pomoći. Sve bismo ih nagradili, ali ove godine svojim se volonterskim radom istaknula naša Rada. Ona je volonterka godine, Radmila Friš.”, rekla je Biserka Stojić, upraviteljica Zaklade.
“Pomažem koliko mogu i kome mogu. Malo je to, nije to ništa posebno.”, rekla je Radmila Friš, volonterka godine zahvaljujući na nagradi. “Ova je nagrada zahvala i onima kojima sam pomogla. Zbog njih sam postala bolja osoba i na tome im zahvaljujem.”
Dobitnici nagrade zahvalio je i čestitao Željko Tomičić, pročelnik UO za društvene djelatnosti i civilno društvo Grada Kutine. Istaknuo je koliko je važan rad Zaklade u Kutini koja je zahvaljujući izuzetnim rezultatima Zaklade postala bolja lokalna zajednica. “Volonteri su u svim zajednicama izuzetno važni i njihov je doprinos nemjerljiv. Zato posebno čestitam i zahvaljujem Radmili Friš na svemu što je dala našoj Kutini i ljudima kojima pomaže.”