Članovi ZOV-a uz projekciju filma obilježili Međunarodni dan volontera

U Osnovnoj školi Zorke Sever održana je projekcija filma „Mijenjaj svijet-volontiraj“. Riječ je o filmu koji su snimili učenici koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Volonterski klub ZOV povodom Međunarodnog dana volontera.

„Volonteri su krvotok naših zajednica, bitan su element društva. Društvo bi stalo kad bi svi volonteri prestali volontirati. Dobrota je poput bumeranga, širi se ali i vraća, kad god učinimo dobro djelo, ono će biti prepoznato i zaista dobrota će se kad- tad vratiti“- naglasila je pozdravljajući okupljene voditeljica ZOV-a, vjeroučiteljica Marina Međimurec Čupić izrazivši nadu da će ovaj film biti poticaj svima koji ga budu pogledali, jer su članovi Kluba njime u nekoliko minuta uputili snažnu poruku zašto je važno činiti dobro i kako svatko od nas može mijenjati svijet.

Brojni djelatnici škole, baš kao i prijatelji te roditelji i sugrađani, među kojima je bio i zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić, nazočili su projekciji filma te čestitali volonterima škole i iskazali podršku školskom volonterskom klubu.