Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Bjelovaru i od istoimene momčadi izgubili s 35:22. Nakon 9 odigranih kola Moslavina je sa samo 3 boda na posljednjem 8. mjestu tablice Paket24 Premijer rukometne lige, Grupa B. Iduće subote, 19. studenoga, Moslavina u Kutini dočekuje momčad Trogira.

          Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Velikoj Gorici kod momčadi Gradići i odigrali neriješeno, 1:1. S 25 bodova Moslavina je trenutno na 4. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Utakmica juniora i kadeta Moslavine protiv Sesvetskog Kraljevca odgođena je za srijedu, 16. studenoga, i igrat će se na gradskom stadionu u Kutini u 16 i 18 sati.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači porazio Voloder sa 6:1. U Velikoj Ludini Sokol je bio bolji od Metalca iz Siska 3:1. U Husainu je Vatrogasac pobijedio BSK iz Budaševa sa 4:0. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad pobijedio Sunjski iz Sunje sa 6:1. Na tablici vode Moslavac i Radnik iz Majura s po 28 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Lokomotiva je u Kutini izgubila od Metalca iz Međurića s 0:4. U Jamaricama je Dinamo izgubio od Strijelca iz Banove Jaruge s 3:8. U Strušcu su Naftaplin i Mladost iz Gornje Gračenice odigrali neriješeno, 2:2. Šartovac je sa 4:2 pobijedio Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Ilovi je Garić izgubio od Sloge iz Potoka 1:10. U Repušnici je Mladost pobijedila Moslavinu iz Donje Gračenice 2:0. Kutinski Matija Gubec je bio slobodan. Na tablici s 31 bodom vodi Metalac.