Popovača se pridružila obilježavanju Noći kazališta

Turistička zajednica Grada Popovače i ove se godine priključila Europskoj noći kazališta. Slijedom toga u subotu, 19. studenog u popovačkom  Domu kulture održana je predstava Gradskog kazališta mladih iz Viteza „Ugovor“.

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi koju je režirao i adaptirao Marko Mirković, a izvršni producent je Ivan Sajević.  U predstavi su igrali: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić.

Okupljena publika mogla je saznati kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru. Naime, Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova firma je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva ličnost s još zanimljivijim ciljem koji je otkriven u samom raspletu.

Ova sjajna komedija koju su odlično izveli mladi kazalištarci iz Viteza nasmijala je i zabavila publiku koja je ih je tom prigodom nagradila velikim pljeskom.

Ovom predstavom Popovača se priključila među 44 hrvatska grada u kojima se održala ovogodišnja 14. Noć kazališta.
Ulaz za sve posjetitelje bio je besplatan, a prigodno ih je tom prilikom, najavljujući izvođače, pozdravio gradonačelnik Josip Mišković.