Održano Županijsko natjecanje u sportskom plesu za osnovne i srednje škole

Školski sportski savez SMŽ organizirao je u Sisku Županijsko natjecanje u sportskom plesu za osnovne i srednje škole.

Sportska dvorana Brezovica bila je veliki plesni podij na kojem su se izmjenjivale plesne koreografije, puno emocija i ljubavi prema plesu, a natjecanje su obilježila divna nasmijana lica i druženje učenica i učenika naše županije.

Domaćin natjecanja bila je Industrijsko-obrtnička škola Sisak, a posebna zahvala ide Marijeti i Filipu iz Športski plesni klub TOP STEP na pomoći u organizaciji županijskog natjecanja.

Kod osnovnih škola, u kategoriji Umjetnički/dvoranski plesovi najuspješnije je bilo Školsko sportsko društvo Viktorovac iz OŠ Viktorovac iz Siska, a u kategoriji Urbani/cheer plesovi Školsko sportsko društvo SLAVONA iz- OŠ Josipa Kozarca Lipovljani, 2. mjesto osvojilo je Školsko sportsko društvo  Moslavac iz OŠ Popovača, a 4. Školsko sportsko društvo Zora iz OŠ Zorke Sever iz Popovače.

Kod srednjih škola u kategoriji Umjetnički/dvoranski plesovi najuspješnije je bilo ŠSD Petrynia iz Srednje škole Petrinja, a u kategoriji Urbani/cheer plesovi ŠSD Srednjoškolac iz Srednje škole Novska, dok je drugo mjesto osvojilo ŠSD Augustin iz Srednje škole Tina Ujevića iz Kutine.