Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Križevcima i od domaće momčadi KTC-a izgubili s 27:26. Bila je to vrlo izjednačena utakmica, a domaćini su do pobjede došli u zadnjim sekundama utakmice. Moslavina je trenutno s 2 boda na 7. mjestu tablice Paket24 Premijer hrvatske rukometne lige. Iduću utakmicu Moslavina igra u subotu, 8. listopada, u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Vukovini kod momčadi Ban Jelačić i pobijedili sa 1:5. Moslavina je s 15 bodova na 4. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Iduće subote, 8. listopada, u Kutini se igra moslavački derbi između domaće Moslavine i gostiju, momčadi Naftaš Ivanića, iz Ivanić-Grada. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Kurilovcu kod istoimene momčadi. Juniori su izgubili sa 5:1, a kadeti pobijedili s 1:2. Idućeg vikenda gostuju kom momčadi Špansko u Zagrebu.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači s 3:0 bio bolji od Frankopana iz Galdova. U Velikoj Ludini su Sokol i Jelengrad iz Gornje Jelenske odigrali neriješeno, 2:2. Istim rezultatom, 2:2, završila je i utakmica Volodera i Sunjskog iz Sunje. U Novoj Subockoj je Sloga Jazavica s 2:0 pobijedila Vatrogasac iz Husaina. Na tablici vodi Moslavac iz Popovače sa 16 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Ekonomik je u Donjoj Vlahiničkoj pobijedio Matiju Gupca iz Kutine s 3:1. U Jamaricama je Dinamo izgubio od Sloge iz Potoka s 2:3. U Šartovcu je Šartovac sa 4:1 bio bolji od Moslavine iz Donje Gračenice. U Banovoj Jarugi je Strijelac izgubio od Metalca iz Međurića s 1:2. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Lokomotive s 0:2. U Ilovi je Garić s visokih 0:13 izgubio od Mladosti iz Repušnice. Na tablici vodi kutinska Lokomotiva sa 16 bodova.