Sportski vikend

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Trogiru i od istoimene momčadi izgubili rezultatom 31:23. Moslavina je trenutno s 2 boda na 7. mjestu Paket24 Premijer hrvatske rukometne lige. Idućeg vikenda, 1. listopada, Moslavina gostuje u Križevcima kod momčadi KTC-a.

          Nogometaš kutinske Moslavine na gradskom su stadionu u Kutini porazili momčad Stupnika s 2:0. Moslavina je trenutno s 12 bodova na 5. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini momčadi Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba. Juniori su pobijedili s 3:1 dok su kadeti poraženi s 1:7. Idućeg vikenda seniori gostuju u Vukovini kod momčadi „Ban Jelačić“ dok će juniori i kadeti igrati s Kurilovcem.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini porazio Radnika iz Majura s 2:1. U Husainu je Vatrogasac s 2:0 pobijedio Dinamo iz Odre. U Glini je Banovac s 3:1 porazio Voloder. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad izgubio s 0:5 od Moslavca iz Popovače. Na tablici vodi Vatrogasac iz Husaina s 15 bodova.

          U Drugoj županijskoj ligi u Kutini je Matija Gubec pobijedio Naftaplin iz Strušca s 2:1 dok je Lokomotiva bila bolja od Strijelca iz Banove Jaruge sa 4:0. U Donjoj Gračenici Moslavina je izgubila od Sloge iz Potoka s 1:3. U Ilovi je Garić izgubio od Dinama iz Jamarica s 0:2. U Repušnici je Mladost izgubila od Ekonomika iz Donje Vlahiničke s 1:3. Utakmica u Međuriću između Metalca i Mladosti iz Gornje Gračenice nije odigrana jer su je gosti otkazali na dan utakmice. Na tablici vodi kutinska Lokomotiva s 13 bodova.