Proslava Dana općine i Miholje bliži se kraju

Tijekom vikenda održan je bogat sportski i kulturno-zabavni program u sklopu proslave Dana općine i Miholja u Velikoj Ludini.
U sklopu manifestacije „Miholje u Ludini“ u subotu je održan folklorni program u sklopu kojeg su se publici uz domaćine, KUD „Mijo Stuparić“, bogatstvo pjesama, plesova i narodnog ruha iz različitih dijelova Hrvatske prezentirali CTK Varaždin, KUD „Šćitarjevo“ te KUD „Antun Klasinc“ iz Lasinje.

Što se tiče sportskih aktivnosti, održana je 9. Biciklijada Velika Ludina koja je okupila 100-tinjak sudionika, kako profesionalaca, tako i zaljubljenika u aktivno provođenje slobodnog vremena. Također, održan je i 10. Kup jabuke, turnir u mini rukometu. Ove godine okupio je 6 ekipa, a najbolja se pokazala ona iz Rugvice, dok je 2. mjesto pripalo domaćinu – RK „Laurus“, a treće ekipi „Slavonika 1“ iz Nove Gradiške.


Program proslave Dana općine i Miholja upotpunilo je i natjecanje u kuhanju gulaša te izložba ratnog znakovlja u organizaciji mjesne Udruge branitelja.


Bogat program nije prošao bez nastupa estradnih zvijezda, pa je tako okupljene u petak zabavljao Ivan Zak, a u subotu je prilike bilo za plesnjak uz najveće hitove Vlade Kalembera i Srebrnih krila.