Predstavnici Grada u prijateljskom Dimitrovgradu

U povodu 75. obljetnice prijateljskog grada Dimitrovgrada, delegacija grada Kutine na čelu s zamjenicom gradonačelnika Ivanom Grdić boravila je proteklog tjedna u Bugarskoj – priopćavaju iz Grada Kutine.
Obilježavanje je započelo prijemom delegacija gradova prijatelja kod gradonačelnika grada Dimitrovgrada, gospodina Ive Dimova. Susret je bio prilika za uzajamno upoznavanje, razgovor o razvoju suradnje gradova prijatelja i razmjenu iskustava i promišljanja o budućoj suradnji između dva grada koja njeguju prijateljstvo dugi niz godina.

Pored svečane sjednice Gradskog vijeća, te izuzetno bogatog kulturnog programa, posebno mjesto obilježavanja Dana Grada Dimitrovgrada zauzimao je svečani program na središnjem gradskom trgu. Na svečanoj sjednici, ali i na središnjoj pozornici zamjenica gradonačelnika Ivana Grdić se obratila građanima prenijevši čestitke u svoje ime, ali i ime gradonačelnika i svih građana Kutine čestitavši prisutnima Dan grada, uz nadu u realizaciju brojnih projekata na obostrano zadovoljstvo stanovnika spomenutih gradova.
Gradonačelnik Dimitrovgrada Ivo Dimov i predsjednica Gradskog vijeća Gergana Krasteva zahvalili su delegaciji Grada Kutine na posjeti, koju su uz zamjenicu gradonačelnika Ivanu Grdić činili Tomislav Kojundžić, direktor Razvojne agencije Mrav  i Žaklina Kuljanac, viša stručna suradnica za protokol i odnose s javnošću.
Obilježavanje Dana grada Dimitrovgrada završilo je impresivnim 3d mappingom uz vatromet kojemu ni kiša nije umanjila doživljaj. (www.kutina.hr)