Održan Moslavina Open 2022.

U organizaciji Kickboxing kluba „Moslavac“ iz Popovače, u subotu 24. rujna, u dvorani OŠ Zorke Sever održan je turnir “Moslavac Open 2022”.

Na natjecanju je sudjelovalo 123 natjecatelja iz 19 klubova, a ukupno je izvršena 161 prijava.

Najuspješniji klub je bio domaći “Kickboxing klub Moslavac” koji je nastupio s 32 natjecatelja, a koja su osvojila 17 prvih, 19 drugih i 12 trećih mjesta, drugo mjesto osvojio je KBK „Tigar“ iz Karlovca, a treće KBK „Kutina“.

Tijekom cijeloga dana mogle su se vidjeti vrlo zanimljive borbe u tri discipline: Pointfightigu, Light Contactu i Kick Lightu koje su se odvijale na dva terena.

Turnir su svojim dolaskom uveličali zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec pohvalivši organizatore, a otvorio ga je njihov poseban gost, a ujedno i osnivač KBK Moslavac Dražen Šalković.

„Želimo se zahvaliti svim klubovima koji su uspjeli doći kod nas u Popovaču.  Kao i zadnji put roditelji naše djece su bili od velike pomoći, te velika zahvala ide i njima. Također veliko hvala Gradu, Turističkoj zajednici, KSP-u i svim sponzorima koji su uvijek uz nas.“ – poručili su organizatori na kraju natjecanja.