Novi umjetni travnjak na pomoćnom nogometnom igralištu u Sportskom parku u Kutini

Umjetni travnjak na pomoćnom igralištu u Sportskom parku predan je na upravljanje Sportskom centru Kutina, a koristit će ga HNŠK Moslavina. Travnjak je donacija HNS-a Gradu Kutini. „HNS je u Hrvatkoj donirao 18 umjetnih travnjaka i veseli nas što smo na ovaj način dali doprinos razvoju nogometa u Kutini“, rekao je Marijan Kustić, predsjendik HNS-a.

Marijan Kusić, predsjednik HNS-a

Davor Ivić, predsjedniik NS SMŽ dodao je kako je HNS na području županije dionirao 5 umjetnih travnjaka.

Davor Ivić, predsjednik Nogometnog saveza SMŽ

Nakon 15 godina postavljen je novi umjetni travnjak na ovom terenu važnom za sve uzraste kutinskih nogometaša. Na projektu novog travnjaka, ukupne vrijednosti oko 1,8 milijuna kuna, surađivali su Hrvatski nogometni savez, Grad Kutina i Športski centar Kutina.

     Obnovljeni travnjak i igralište najčešće koriste mlađi uzrasti i NK Moslavina. Predsjednik kluba Tomislav Kojundžić stoga je zahvalio svima uključenima u projekt.

Tomislav Kojundžić, predsjendik HNŠK Moslavina

HNS-u, Gradu Kutini i SMŽ te Sportskom centru Kutina čestitali su i zahvalili Mihael Jurić, zamjenik župana SMŽ i Robert Kolenc, izaslanik gradonačelnika Kutine i predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Kutine.

     Čestitkama se priključio i Zorislav Srebrić, dugogodišnji tajnik HNS-a, a danas viši savjetnik predsjednik HNS-a. „Bio sam prisutan otvorenju glavnog nogometnog terena u Kutini 1964. godine i veseli me što se u Kutini nogomet i dalje razvija.“ Istaknuo je Srebrić i dodao:

Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika HNS-a

Novi travnjak u vrijednosti 1,5 milijuna kuna donirao je Hrvatski nogometni savez, a prateće radove financira Grad Kutina s oko 300.000 kuna iz svog proračuna