Počinju nogometna prvenstva

Ovog vikenda počinje prvenstveno natjecanje u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte Zagreb te u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Kutinska Moslavina u subotu, 27. kolovoza, gostuje kod momčadi Sutle u Laduču, a juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 28. kolovoza, na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Vrapča iz Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju: u Husainu Vatrogasac i Sunjski iz Sunje. U Velikoj Ludini Sokol i Sokol iz Rajića. U Popovači Moslavac i Dinamo iz Odre. U nedjelju u Gornjoj Jelenskoj igraju Jelengrad i Voloder.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju: u Kutini Matija Gubec i Sloga iz Potoka te Lokomotiva i Moslavina iz Donje Gračenice, a u Međuriću Metalac i Dinamo Osekovo. U nedjelju igraju: u Strušcu Naftaplin i Dinamo Jamarice, u Ilovi Garić i Mladost iz Gornje Gračenice te u Repušnici Mladost i Šartovac. Sve nogometne utakmice počinju u 17 i 30 sati.