Javni natječaj za korištenje tržnih prostora bez naknade

Komunalni servisi Popovača d.o.o. objavili su Javni natječaj za davanje na korištenje prodajnih mjesta na gradskoj tržnici Grada Popovače bez naknade te skicu tlocrta tržnice.

Bez naknade na korištenje se o 31. prosinca ove godine daju tri prodajna prostora u zatvorenom dijelu objekta, te betonski stolovi, štandovi i prodajni prostori namijenjeni za kioske i terase.

Što se tiče zatvorenog dijela, lokal 1 površine je 15,34 m2, a namijenjen je za trgovinu OPG proizvoda, lokal 2 ima 16,91 m2, a namijenjen je za prodaju pekarskih proizvoda, dok je lokal 4 veličine 13,37 m2, a namijenjen je za prodaju ribe ili mesa.

U otvorenom natkrivenom dijelu tržnice na korištenje se daje 10 betonskih stolova dimenzija, 200×80 cm, dok je na otvorenom dijelu tržnice smješteno 9 pokretnih drvenih štandova natkrivenih tendom dimenzija 200×90 cm. Također, predmet javnog natječaja su i dva prodajna prostora na otvorenom dijelu tržnice koji je opločen betonskim opločnicima za kiosk i terasu, od čega je manji površine 57,80 m2, a veći 85,93 m2.

Pisane ponude zajedno s propisanom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici preporučeno ili osobno (radnim danom od 7:00-15:00 sati) na adresu: Komunalni servisi Popovača d.o.o., Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja s naznakom „Natječaj za tržnicu“, Kutinska ulica 12, 44317 POPOVAČA zaključno s 8. kolovozom.

Po isteku roka korištenja iz ovog javnog natječaja, Komunalni servisi Popovača d.o.o. raspisati će Javni natječaj za zakup prodajnih mjesta za 2023. godinu na gradskoj tržnici prema cijenama iz važećeg Cjenika.

Više informacija dostupno je na stranicama Grada i Komunalnih servisa Popovača.