Gradsko vijeće Popovače o komunalnim problemima u Gornjoj Gračenici

Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća Popovače ponovno su aktualizirani komunalni problemi. „Nastavno na razgovor s izvanredne sjednice Vijeća Mjesnog odbora Gornja Gračenica vezan uz poplavljivanje dijela naselja, poslovnih subjekata i kuća uz županijsku prometnicu, jeste li nekoga kontaktirali, odnosno je li neki dogovor postignut?“ – upitao je gradonačelnika vijećnik Josip Vlašić (HSP), koji je ujedno od nedavno i predsjednik Vijeća mjesnog odbora u spomenutom naselju.

Gradonačelnik Josip Mišković u odgovoru je istaknu kako je problem iskomuniciran s predstavnicima ŽUC-a te je došlo i do obilaska terena.

„Dio ljudi iz ŽUC-a konstatirao je da je problem u propustu ispod njihove ceste, budući da je slivno okono premalo. Obećano je od njihove strane da će se pokušati riješiti problem, odnosno da će se postojeće okno maknuti kako bi se napravilo veće sa slivnom rešetkom, a koje se neće tako brzo štopati. Vidjet ćemo kroz nekoliko dana do kud se stiglo s tim rješavanjem problema, a isto možete i vi učiniti.“