Privremeno zatvaranja prometa – Metanska ulica

Obavještavamo sve građane Grada Kutine da se zbog izvođenja radova na pripremi za asfaltiranje i samog asfaltiranja privremeno za sav promet zatvara Metanska ulica u Kutini u vremenskom razdoblju od 26.07.2022.  –  29.07.2022. godine.

Privremeni obilazni pravac kretanja za promet teških teretnih vozila i svih ostalih motornih vozila od križanja s ulicom K. P. Krešimira IV kroz Kolodvorsku ulicu prema desnom odvojku Metanske ulice (slika 1 pravac označen plavom bojom) i s druge strane od križanja s ulicom K. Lj. Posavskog dalje Vinkovačkom ulicom do carinske ispostave Kutina u lijevom dijelu Metanske ulice (Slika 2 pravac označen žutom bojom) i nazad istim pravcem.

Za vrijeme izvođenja radova na desnom odvojku Metanske gledano od Kolodvorske ulice i na lijevom dijelu Metanske ulice (od Vinkovačke ulice) prema carinskoj ispostavi, izvođač radova dužan je tijekom izvođenja radova svakih sat vremena propustiti sva vozila koja se kreću u oba smjera u navedenim dijelovima Metanske ulice.

Središnji dio Metanske ulice od križanja s Kolodvorskom ulicom do križanja s Vinkovačkom ulicom je zatvoren za cijelo vrijeme izvođenja radova, te je zatvoreno i parkiralište ispred Željezničkog kolodvora u Kutini.

Mole se građani za oprez i poštivanje zabrane prometa.