Podijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i školama Školskog fotolova 2021./2022.

U Osnovnoj školi Popovača 24. lipnja podijeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i školama Školskog fotolova 2021./2022.

Nositelj ovog projekta je Osnovna škola Popovača, a pokrovitelj projekta Sisačko – moslavačka županija.

U projektu je sudjelovalo 18 škola SMŽ: Osnovna škola Budaševo-Topolovac-Gušće​, Osnovna škola Gvozd​, Osnovna škola Galdovo, Osnovna Davorina Trstenjaka Hrvatska Kostajnica​, Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak​, Osnovna škola Popovača​, Osnovna škola Zvonimira Franka Kutina​, Osnovna škola Josipa Kozarca Lipovljani, Osnovna škola Katarina Zrinska Mečenčani​, Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Petrinja​, Osnovna škola Ludina​, Osnovna škola 22. lipanj Sisak​, Osnovna škola Dvor​, Osnovna škola Ivana Antolčića Komarevo​, Osnovna škola Zorke Sever Popovača​, Osnovna škola Jasenovac​, Katolička osnovna škola u Novskoj i Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sisak​.

Projekt je trajao 6 mjeseci i sudjelovalo je više od 300 učenika i učitelja. U 10 online edukacija sudjelovalo je više od 500 učenika i učitelja. Učenici su u projektu poslali više od 150 vrhunskih fotografija te sudjelovali na Mjesečnim fotolovima, Fotolovu znanja i Završnom fotolovu.

Najuspješnije škole ovogodišnjeg Školskog fotolova su:

1. mjesto – Osnovna škola Budaševo – Topolovac – Gušće

2. mjesto – Osnovna škola Josipa Kozarca Lipovljani

3. mjesto – Osnovna škola Ivana Antolčića Komarevo

„Čestitke svim školama, učenicima i mentorima koji su sudjelovali u projektu. Hvala i Sisačko – moslavačkoj županiji koja podržala ovaj projekt i omogućila da se provede.

Nadam se da se vidimo i sljedeće godine u još većem broju.“ – poručio je tom prigodom voditelj projekta Darko Rakić.