Nastavak suradnje Grada Kutine sa Sisačko-moslavačkom županijom

Suradnja Grada Kutine sa Sisačko-moslavačkom županijom i ove se godine nastavlja. Tijekom prošlotjednog boravka župana Ivana Celjaka u Kutini prilike je bilo i za razgovor čelnika grada i županije, a sve s ciljem još uspješnijeg zajedničkog rada.

Tom prilikom župan je podsjetio kako su prošle godine završeni određeni projekti po pitanju cestovne infrastrukture, konkretno, radi se o 4 km modernizacije i sanacije ceste na području naselja Janja Lipa, Gojlo i Kutinica, a ove godine završena je modernizacija i sanacija još 1,8km ceste na području Gojla.  

„Za Kutinu, stanovnike Kutine, ali i cijelu Sisačko-moslavačku županiju vrlo važna je realizacija projekta Doma za starije i nemoćne osobe. Trenutno je donesena odluka o izboru izvođača, traje rok žalbe i uskoro očekujemo početak radova. Također, ulažemo i u obrazovnu infrastrukturu. Na području Grada Kutine završili smo i projekt rekonstrukcije kotlovnice u Tehničkoj školi u Kutini, vrijednosti 600 tisuća kuna, a završili smo tamo i školsko sportsko igralište te sada ono ima jedan rukometni teren, dva košarkaška, te atletsku stazu. Također, prošloga tjedna završen je i projekt rekonstrukcije kotlovnice u Učeničkom domu vrijednosti 350 tisuća kuna, a prema najavama, uskoro se očekuju i nova ulaganja, kako na području obrazovanja, tako i na ostalima od zajedničkog interesa.” – rekao je tom prilikom župan Ivan Celjak.