Učenički dom Kutina – uspješan na 45. regionalnoj domijadi u Čakovcu

Čakovec je bio domaćin ovogodišnje 45. regionalne domijade, odnosno natjecanja učeničkih domova regije sjever, gdje pripada i Učenički dom – Kutina. Bila je ovo posebna domijada, prva nakon dvije godine koja je održana uživo, tako da su neki učenici, iako već pohađaju 3. razred srednje škole po prvi puta sudjelovali uživo na domijadi.
Učenički dom – Kutina u Čakovcu je postigao odlične rezultate. Sudjelovali su u sportskim, kulturnim, likovnim, dramsko scenskim sadržajima, gdje su pokazali svoja umijeća stečena na brojnim kreativnim i drugim radionicama.
 Scenski izraz i recitacija pod vodstvom odgajateljice Džemile Lukač, te rukotvorina pod vodstvom odgajateljice Irene Šuljok, osvojili su prvo mjesto stručnog žirija, te će se od 15.-17.05.  natjecati na državnoj domijadi u Rovinju. Osvojena su još čak tri druga mjesta i dva treća mjesta. „Možemo biti ponosni na naše učenike i mentore i bodriti ih u daljnjem natjecanju na koje su se plasirali“, zaključila je Vesna Vuković, ravnateljica Učeničkog doma Kutina.