Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Samoboru kod momčadi Rudara i izgubili rezultatom 31:23. Moslavina s 18 bodova zauzima 6. mjesto na tablice Paket24 Premijer rukometne lige, Liga za ostanak. Iduće subote, 7. svibnja, Moslavina u Kutini dočekuje momčad Karlovca.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Svetoj Nedjelji i porazili momčad Tigar s 0:3. Sa 47 bodova Moslavina je na 3. mjestu 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine igrali su na domaćem terenu protiv momčadi Buzina. Juniori su odigrali neriješeno, 0:0, a kadeti su pobijedili sa 5:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači s 2:0 pobijedio Jelengrad iz Gornje Jelenske. U Husainu je Vatrogasac s 3:2 bio bolji od Volodera. U Galdovu su Frankopan i Sokol iz Velike Ludine igrali neriješeno, 1:1. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 48 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi kutinski derbi između Matije Gubca i Lokomotive završio je neriješeno, 1:1. Dinamo je u Jamaricama s 0:3 izgubio od Moslavine iz Gornje Gračenice. Šartovac i Sloga iz Potoka odigrali su neriješeno. 4:4. U Strušcu je Naftaplin pretrpio poraz od Ekonomika iz Donje Vlahiničke s 0:4. U Međuriću su Metalac i Mladost iz Repušnice odigrali neriješeno, 0:0. U Banovoj Jarugi je Strijelac poražen od Moslavine iz Donje Gračenice s 2:4. U Osekovu je Dinamo s 5:2 porazio Garić iz Ilove. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 49 bodova, prati ju Ekonomik s bodom manje.