Skupština UHBDRP SMŽ Podružnica Kutina

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije SMŽ podružnica Kutine održala je redovnu godišnju skupštinu.
Rad Udruge u protekle dvije godine bio je ograničen epidemiološkim mjerama, ali unatoč tome Udruga je svojim aktivnostima nastojala pomoći članovima u ostvarivanju njihovi prava te u promicanju istine i vrijednosti Domovinskog rata.
Sudionici skupštine izrazili su žaljenje što se pozivu nisu odazvali predstavnici Policijske postaje Kutina i Postaje prometne policije Kutina. „Možemo samo izraziti čuđenje i žaljenje, ali neće nas to obeshrabriti da i dalje radimo kako bismo pomogli našim članovima, hrvatskim braniteljima policajcima koji su prvi stali u obranu Domovine.“, poručili su sudionici skupštine.
U protekle dvije godine članovima Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata Policije SMŽ podružnica Kutina nije naplaćivana članarina u Udruzi zbog pandemije corona virusa. Unatoč epidemiološkim mjerama članovi Udruge sudjelovali su u obilježavanju važnih obljetnica iz Domovinskog rata te je održavana suradnja sa udrugama proisteklim iz Domoinvskog rata te suradnja sa Policijskim postajama u Kutini i Gradom Kutina, rekao je u Izvještaju o radu Mladen Bolarić, predsjednik Udruge.
U planu rada za iduće razdoblje Udruga će i dalje aktivno sudjelovati u društvenom životu Grada Kutine te će obilježavati važne obljetnice i obilaziti spomen obilježja iz Domovinskog rata. Težište rada Udruge i dalje će biti u zaštiti i ostvarivanju prava članoiva Udruge hrvatskih branitelja Domovinskgo rata policije SMŽ podružnica Kutina.