Radovi u sklopu Aglomeracije – na više gradskih i prigradskih lokacija

U sklopu projekta Aglomeracija Kutina vrijednog oko 500 mln kn radovi su u tijeku na više lokacija, te se tako u Ulici Antuna Gustava Matoša u Kutini rade kućni priključci na novi cjevovod javne vodoopskrbe. U Slavonskoj ulici u Kutini u tijeku je izrada novog cjevovoda javne odvodnje, u Baranjskoj ulici pak izrađuje se kišni preljev za oborinsku odvodnju iz Nazorove ulice u Kutini, a u mjestu Mikleuška napreduju radovi na postavljanju novog cjevovoda javne vodoopskrbe kako bi napokon spomenuto naselje dobilo pitku vodu.

 Radovi se nastavljaju i u Ulici Stjepana Radića na izgradnji spoja javne odvodnje više gornjih ulica (Josipa Bana Jelačića, Josipa Jurja Strossmayera, Gustava Barona, Alojzija Stepinca, dio Ulice Augusta Šenoe) na novi cjevovod javne odvodnje postavljen u Ulici Stjepana Radića koji će otpadne vode odvoditi iz cijelog sklopa ulica prema pročistaču otpadnih voda.

U Vinogradskoj ulici u Kutini izvodi se istovremeno postavljanje novog cjevovoda javne vodoopskrbe i novog cjevovoda javne odvodnje, dok su u Brinjanima u tijeku radovi na novom cjevovodu javne vodoopskrbe te će i ovo mjesto dobiti pitku vodu pri završetku spomenutih radova. (kutina.hr)