Policijski službenici osvojili srebrnu medalju u sportskom natjecanju u Grapplingu

U petak, 22. travnja, u sportskoj dvorani Osnovne škole „Ante Starčević“ u Lepoglavi održano je Sportsko natjecanje u Grapplingu – hrvačkoj borilačkoj vještini koja objedinjuje sve borilačke sportove bez udaraca.

Na natjecanju su sudjelovali službenici i službenice pravosudne policije Uprave za zatvorski sustav i probaciju i Sektora osiguranja pravosudnih tijela Ministarstva pravosuđa i uprave, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Među mnogobrojnim natjecateljima i Policijska uprava sisačko-moslavačka je imala svoje predstavnike u ovom iznimno atraktivnom borilačkom sportu. Našu policijsku upravu su predstavljali pripadnici Interventne jedinice policije među kojima je, uz Andrea Kolića i Leonarda Dujmovića bio i Nikola Tomić iz Okola, dok ih je ponosno s tribina bodrio zamjenik načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke, Dubravko Smolčić.

Oni su svojom borbenošću i znanjem ušli u finale u kojem su tijesno izgubili od pripadnika ATJ Lučko te tako osvojili izvrsno drugo mjesto i srebrnu medalju.