Obavijest o upisima djece u Dječji vrtić Kutina

Dječji vrtić Kutina objavljuje Natječaj za upis djece u redovite programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja (jaslice i vrtić) u vremenu od 7. travnja do 15. travnja 2022. godine. Zahtjevi za upis od strane roditelja zaprimaju se preko sustava e-Građani (web aplikacija Upisi u dječji vrtić – link će biti dostupan na stranicama vrtića).

               U slučaju poteškoća s predajom zahtjeva preko platforme e-Građani, roditelji/skrbnici mogu nazvati vrtić od 8,00 do 14,00 sati na broj 091/6413013 radi konzultacija.

               Ako roditelji/skrbnici nemaju pristup internetu, mogu doći osobno u Dječji vrtić Kutina, A. Cesarca 4a svakim radnim danom od 8,00 do 14,00 sati uz prethodnu najavu telefonom na broj 091/6413013.  Roditelj dolazi u vrtić u dogovorenom terminu radi sprječavanja okupljanja većeg broja ljudi ispred vrtića, a u skladu s epidemiološkim mjerama.

           VAŽNO! Za elektroničku predaju zahtjeva neophodna je važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani sigurnosne razine 2, stoga obavještavamo sve roditelje/skrbnike koji još nisu prijavljeni na portal e-Građani da to učine u što kraćem roku. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani.Na https://vrtic-kutina.hr/Upisi možete pronaći detaljnije o upisu djece rane i predškolske dobi u redovite programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2022./2023.