Napredovanje projekta Aglomeracija Kutina

Polako se završavaju radovi u Cvjetnom naselju te su izvedeni radovi na novom cjevovodu za javnu odvodnju i kućni priključci javne odvodnje u Novljanskoj ulici, dok se trenutno postavljaju nove cijevi javne odvodnje i izvode kućni priključci u donjem dijelu Pakračke ulice.

U Ulici Stjepana Radića, u gornjem dijelu, izvodi se spoj glavnog cjevovoda javne odvodnje iz Ulice Antuna Gustava Matoša na Ulicu Stjepana Radića kako bi se gornji niz Ulica (Bana Jelačića, Josipa Jurja Strossmayera, Gustava Barona i dio Ulice Augusta Šenoe) spojio na novi cjevovod u Ulici Stjepana Radića te dalje prema kolektoru.

Završena je također izgradnja novog cjevovoda za javnu odvodnju i kućni priključci javne odvodnje u gornjem dijelu Ulice Kutinska lipa te se ovih dana krenulo u završno asfaltiranje i uređenje bankina gornjeg dijela Ulice Kutinska lipa.

Trenutno se izvode i novi priključci na novi cjevovod javne vodoopskrbe u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Kutini.

U Kutinskoj Ciglenici izgrađena je crpna stanica za javnu odvodnju koja će prikupljati svu javnu odvodnju naselja Kutinska Slatina, gornjeg dijela ulice Hrvatskih branitelja i Ulice Kutinska Ciglenica, te će dalje javna odvodnja ići ulicom Hrvatskih branitelja prema spoju s drugim ulicama odnosno prema kolektoru. (fb kutina.hr)