Mađioničarska predstava povodom uskrsnih blagdana oduševila mališane

Na otvorenoj pozornici Trga II ispred Doma kulture u Popovači jučer je održana mađioničarska predstava u izvedbi skupine Vila Magic iz Đakova za djecu polaznike Dječjeg vrtića te prvašiće popovačkih matičnih i područnih škola kao i učenike odgojno-obrazovne skupine i posebnih razrednih odjela OŠ Zorke Sever.

Iluzionistički nastup mađioničara Josipa oduševio je okupljenu djecu ali i njihove učitelje odnosno odgojiteljice kao i gradonačelnika Josipa Miškovića i njegova zamjenika Lovru Miklaužića koji su se pridružili razigranoj publici. Nakon programa djecu su nastavile zabavljati prigodne maskote- pile i uskrsni zec podijelivši im čokoladne pisanice.

„Ovim programom u organizaciji gradske Turističke zajednice željeli smo razveseliti naše male sugrađane uoči nadolazećih uskrsnih blagdana, i svi dijelimo s njima radost što nakon dugog vremena ponovno mogu nesmetano uživati u ovakvim okupljanjima“- naglasio je gradonačelnik te ovom prilikom zahvalio na suradnji članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava koji su izvršili prijevoz učenika područnih škola do gradskog središta.