Čestitka zamjenice gradonačelnika Kutine

Zamjenica gradonačelnika Grada Kutine, Ivana Grdić, sugrađankama i sugrađanima uputila je čestitku u povodu uskršnjih blagdana.

Poštovane i drage Kutinčanke i Kutinčani,

s dolaskom Velikog tjedna kročimo prema najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsa koji nas iznova podsjeća na temeljne ljudske vrijednosti, uvijek nas iznova uči snazi žrtve i odricanja.

Uskrs dočekujemo s posebnom radošću jer je to blagdan kojim slavimo pobjedu dobra nad zlom, svjetla nad tamom, života nad smrti.

Uskrs nas upućuje na solidarnost i ljubav prema bližnjima, na zadovoljstvo darivanja onih koji našu pomoć trebaju, te na utjehu i snagu potrebnu u teškim životnim trenucima.

Mi kršćani pozvani smo da promičemo zajedništvo, širimo optimizam, svakodnevno radeći i trudeći se da izgradimo bolje, pravednije, solidarnije i humanije društvo u kojem živimo.

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se pridržavajući temeljnih kršćanskih vrijednosti. Na taj način svi mi dajemo doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

Povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana, u svoje, ali i ime svih svojih suradnika želim svim vjernicima obilje radosti, mira, sreće i Božjeg blagoslova!

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs.