Bratimljenje LC Popovača i LC Sarajevo Olimpijski grad

Lions club Popovača i Lions club Sarajevo Olimpijski grad potpisali su povelju o bratimljenju. „Ovim činom proširujemo našu suradnju u duhu Lionsa, a to je služenje i druženje. Posebno nas veseli što se bratimimo sa Lions clubom Sarajevo Olimpijski grad jer želimo zajedno doprinijeti razvoju kulture i humanitarnog djelovanja te prijateljstva među našim narodima.“, rekla je Sanja Kos, predsjednica LC Popovača.
Edina Husejnović, predsjednica Lions zone BiH dodala je kako Lions zajednica u icjelom svijetu okuplja 1,4 mil članova. „Naše dvije lions obitelji iz Sarajeva i Popovače potpisivanjem Povelje o bratimljenju objedinit će naše snage u humanom i društvenom razvoju naših lokalnih zajednica kroz projekte i akcije koje lionsi provoide vođeni svojim motom „Mi služimo!“.
Guverner lions districta 126 Hrvatska Jozo Berečić pozdravio je bratimljenje lions klubova iz Popvače i Sarajeva te je izrazio zadovoljstvo što su se ova dva kluba prepoznali i odlučili zajedno dati još veći doprinos širenju duha lionizma u lokalnim zajednicima i među narodima te je pozvao članove klubova da i dalje šire duh lionizma.
Bratimljenje lions klubav iz Sarajeva i Popovače pozdravili su Saša Jagarčec, predsjednik GV Popovač i Robert Krpes, predsjednik GV Kutina i zahvalili im na njihovim humanitarnim akcijama i pomoći građanima s područja gradova Popovače i Kutine s čijeg područja dolaze članovi LC cluba Popovača.