Pregled sportskih rezultata

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem su terenu sa 4:1 pobijedili momčad Samobora, vodeću na tablici 4. hrvatske nogometne lige, Središta Zagreb. Moslavina trenutno s 29 bodova zauzima 5. mjesto. Juniori i kadeti Moslavine igrali su, također na domaćem terenu, protiv momčadi Vrapča iz Zagreba. Juniori su izgubili sa 2:4, a kadeti pobijedili sa 2:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Radnik je u Majuru sa 2:1 porazio Moslavca iz Popovače dok je Metalac u Sisku sa 4:1 bio bolji od Jelengrada iz Gornje Jelenske. U Velikoj Ludini igrali su domaći Sokol i gosti iz Volodera. Voloder je bio bolji rezultatom 1:4. Vatrogasac iz Husaina je ovo kolo bio slobodan. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 38 bodova.
Proljetni dio prvenstva nastavljen je i u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. U Donjoj Gračenici je Moslavina s 0:3 izgubila od Mladosti iz Gornje Gračenice. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik s 5:1 porazio Lokomotivu iz Kutine. U Strušcu su Naftaplin i Šartovac odigrali neriješeno, 1:1. U Međuriću je Metalac sa 6:0 bio bolji od Dinama iz Jamarica. U Banovoj Jarugi je Strijelac s 9:1 porazio Garić iz Ilove. U Repušnici su Mladost i Sloga iz Potoka odigrali neriješeno, 0:0. U Osekovu je Dinamo porazio Matiju Gupca iz Kutine sa 1:0. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 34 boda, a prati ju Lokomotiva iz Kutine s bodom manje.