Radni sastanak predstavnika Grada i Sisačko moslavačke županije

Povodom dolaska župana Sisačko-moslavačke županije u Kutinu, u vijećnici Grada Kutine održan je sastanak predstavnika Grada i Sisačko-moslavačke županije.
Tim povodom zamjenica gradonačelnika Ivana Grdić predstavila je županu projekte od iznimne važnosti za građane Kutine koji su u tijeku, ali i one koji su u pripremi.
Grad Kutina i svi njihovi suradnici nastoje razvijati gospodarstvo, infrastrukturu, ali i uvoditi novitete u sportski, društveni i kulturni život grada Kutine.


Dugi niz godina spominju se određeni projekti koji su od iznimne važnosti i za grad Kutinu, ali i cijelu SMŽ za koje se svi sudionici sastanka nadaju kako će biti realizirani u što kraćem roku. Jedan od takvih projekata je uređenje Doma za starije i nemoćne u Kutini čiju adaptaciju je najavio i sam Ivan Celjak svojim posjetom Kutini.
Uz to, na sastanku je bila riječ i o pokretanju nacrta studije utjecaja na okoliš buduće obilaznice Grada Kutine koja bi do kraja godine trebala biti uvrštena u prostorni plan Sisačko-moslavačke županije kao planirana državna ceste. (izvor: www.kutina.hr)