„Koprivnica pleše pogo“ – DORF festival u Baraci

U subotu 26.02. u kutinskoj Baraci u organizaciji KCM-a bit će održan DORF – festival dokumentarnih glazbenih filmova s najduljim stažom u nas. DORF je započeo 2007. godine i do sad je gostovao u preko 80-ak gradova. Po prvi puta gostuje u Kutini i to u Baraci. Tom prilikom bit će predstavljen film Mateja Perkova „Koprivnica pleše pogo“.

KOPRIVNICA PLEŠE POGO

Jedna od najvitalnijih HR-underground scena je u Koprivnici i ovakav film je sjajan dokument, prilika da se prikaže kompleksna i glazbeno zanimljiva sredina koja je godinama funkcionirala i omogućila nekim od najboljih sinova domaćeg punk/rocka da zabljesnu u punom sjaju. Punkerski pojam „amaterske stručnosti“ nameće se od početka, sjajni arhivski snimci i zanimljivi sugovornici veliki su plus ovog hvalevrijednog pokušaja da s puno ljubavi i entuzijazma pokaže kako se u Koprivnici i danas pleše pogo.
Trajanje: 100 minuta.

Na projekciji ovog filma pridružuje se i autor filma i uvijek rado viđen gost Kutine i Barake: Matej Perkov koji se nakon projekcije pretvara u DJ-a i mazi vaše uši biranim koprivničkim hitovima.
 
Događaj počinje od 19 sati. Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji trebali bi se pridržavati epidemioloških mjera.
Zbog COVID situacije, šank u Baraci neće raditi.