Završila sezona klizanja u Popovači

Završila je još jedna sezone klizanja na Trgu II u Popovači. Tom prigodnom u posljednjeg dana u poslijepodnevnim i večernjim satima posjetitelji mogli su uživati uz besplatno kuhano vino i fritule koje su pripremili Udruga kuhara i Turistička zajednica Grada Popovače, a aktivnostima su nazočili zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić i voditeljica Turističke zajednice Ksenija Tomac Špoljarić.

Podsjetimo, na popovačkom klizalištu prošlog je četvrtka završila Škola klizanja koju je ove sezone pohađalo 60-ak djece, a koja je, kao i najam klizaljki te korištenje klizališta za sve građane bila besplatna.

„Zaista mi je drago i mislim da je ovo jedna dobra akcija jer smo u ovom zimskom periodu osigurali uvjete kako bi se djeca imala gdje družiti i baviti sportom. Veseli me da je klizalište svakog dana bilo puno, bez obzira na vremenske prilike, te se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji, prije svega Turističkoj zajednici, Dječjem vrtiću te voditeljima Škole klizanja.“ – rekao je tom prigodom gradonačelnik Josip Mišković.

Klizalište je sa svim popratnim aktivnostima bila investicija vrijedna oko 200 tisuća kuna, no, kako je Grad mišljenja da su to dobro uložena sredstva, stoga očekivati možemo i novu sezonu klizanja i pokoji novitet kako bi se ono promoviralo.