Sveti Nikola razveselio je popovačke mališane

Grad Popovača i Turistička zajednica Grada Popovače povodom blagdana sv. Nikole kao i prijašnjih godina osigurali su prigodne poklon pakete za djecu sa svog područja do navršenih 15 godina. Podjela poklona za učenike osnovnih škola bila je u prostorijama škola, djeca koja pohađaju vrtić poklone su dobila u vrtićima, a za svu ostalu djecu koja ne pohađaju vrtić niti školu podjela poklona organizirana je bila po Mjesnim odborima, dok je središnja podjela bila  u Popovači, ispred Doma kulture na Trgu II u skladu s epidemiološkim mjerama. Mališane su tom prilikom podržali gradonačelnik Josip Mišković, njegov zamjenik Lovro Miklaužić, dok su omiljenom im svecu od pomoći bili predsjednik Gradskoga vijeća Saša Jagarčec i voditeljica gradske Turističke zajednice Ksenija Tomac Špoljarić.

Mališani su tom prilikom uživali u postavljenim atrakcijama na glavnom gradskom trgu, te u fritulama i vrućem čaju, dok su je za odrasle pripremljeno bilo i mirisno kuhano vino.

Za ovu prigodu Turistička zajednica Grada Popovače uz podršku Grada Popovače nabavila je  2 200 poklona, za što je osigurano oko 40 tisuća kuna.

U skladu s epidemiološkim mjerama za mališane će biti organizirana i prigodna predstava, u  nedjelju 12. prosinca s početkom u 17 sati u Domu kulture.