Popovača raspisala Javni poziv za dodjelu poticaja za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za stanovanje na svom području

Grad Popovača raspisao je Javni poziv za dodjelu poticaja za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za stanovanje na svom području u 2021. godini s ciljem pomoći pri rješavanju stambenog pitanja mlađe populacije.

Poticaje u iznosu od 30 tisuća kuna za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za stanovanje na području Grada Popovače, Grad Popovača odobrava korisnicima koji nisu stariji od 45 godina te su tijekom razdoblja od 01.01.2021. do 31.12.2021. godine kupili ili izgradili nekretninu za stanovanje.

Tekst Javnog poziva u kojem su objavljeni uvjeti i kriteriji za dodjelu poticaja te popis dokumentacije koju je potrebno priložiti prilikom prijave nalaze se na internetskoj stranici Grada Popovače.

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom podnose se do 27.12.2021. godine, u zatvorenoj omotnici na adresu: Trg grofova Erdödyja 5, 44317 Popovača s naznakom „Prijava na Javni poziv za dodjelu poticaja za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za stanovanje na području Grada Popovače u 2021. godini“.

Podnositelj može podnijeti samo jedan zahtjev.