NK Ekonomik pobjednik 2. malonogometnog dvoranskog prvenstva u Popovači

U Popovači je 19.prosinca održano 2. malonogometno dvoransko prvenstvo klubova u organizaciji ŠNK Jelengrad, a pod pokroviteljstvom Grada Popovače i popovačke sportske zajednice.

Na turniru je sudjelovalo devet seniorskih ekipa s područja Grada Popovače: ŠNK Moslavac Popovača, NK Voloder, NK Dinamo Osekovo, NK Naftaplin Stružec, ŠNK Jelengrad Gornja Jelenska, NK Moslavina Donja Gračenica, NK Mladost Gornja Gračenica, NK Sloga Potok i NK Ekonomik Donja Vlahinička.

Pobjednik ovog dvoranskog prvenstva je NK Ekonomik iz Donje Vlahiničke, drugoplasirana je momčad ŠNK Jelengrad iz Gornje Jelenske, a trećeplasirana momčad NK Voloder. NK Ekonomik do pobjede s rezultatom 3:1 je stigao nakon izvođenja penala, budući da je u regularnom tijeku utakmice bilo 0:0, dok je u utakmici za 3. mjesto momčad NK Volodera  s 1:0 pobjedila NK Slogu.

Titulu najboljeg golmana ponio je Tomislav Vein iz NK Ekonomik, najbolji strijelac bio je Elvis Milutinović iz ŠNK Jelengrad, dok je za najboljeg igrača izabran Boris Baković iz ŠNK Jelengrad.

Medalje najboljima uručio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Saša Jagarčec, a pehare gradonačelnik Josip Mišković. Dodjeli je u ime organizatora nazočio Zlatko Medaković.